Category Archives: Xabarín

Xabarín

Aquí podedes ver queda un xabarín fozando na terra en busca de comida. Ficha: A subespecie presente no norte da Península e de maior tamaño e ten borra invernal. Conpacto, de tórax moi desenvolvido. Cabeza grande e alongada cos ollos … Seguir lendo

Publicado en Mamíferos, Xabarín | Deixar un comentario